torstai 25. joulukuuta 2014

PALUU RUOKAPÖYTÄÄN

Aamupunnituksessa paino oli edelleen tippunut muutaman sata grammaa. Liikun enemmän kuin syön, joten paino jatkaa tippumistaan.

Tämän olen juossut tavallisen aamulenkkini, käynyt jumpassa ja saunassa. Kävin ostamassa tuliaisia läheisessä ostoskeskuksessa ja olen pakannut kassini huomista paluulentoa varten. Haikea on mieli. Tämä on niin ihana paikka.

Tämä bussi ja sen hauska kuljettaja vievät meidät retkille, shoppailemaan ja rantaan. 


Minulle sattui hieman nolo sattumus tänään ensimmäisellä kiinteällä lounaallani. Tulin lounaalle hieman etuajassa. Minulla oli kiire hirojalle, ja siksi tulin ruokasaliin noin 10 minuutta etuajassa. Istuuduin pöytääni. Kolme muuta naista, joiden nimilaput olivat samassa pöydässä, eivät olleet vielä saapuneet.

Näin edessäni kipollisen keittoa. Sitä oli aika vähän. Laitoin kankaisen lautasliinan syliini ja aloin tottuneesti lusikoida miniannostani suuhun. Lounashetkeni kesti vain lyhyen aikaa, vaikka koitin hidastella ja nautiskella. Keitto oli etikkaista ja aika outoa. Maistui se kuitenkin ihan hyvälle.



Otin oikein kuvan ensimmäisestä oikeasta ateriastani, vaikka omasta mielestä se ei paljoa poikennut niistä paastokeitoista. Makua, erityisesti etikkaa oli enemmän kuin normipaastokeitossa.

Kiitin tarjoilijaa lounaasta, ja olin tekemässä lähtöä. Miespuolisella tarjoilijalla oli vaikeuksia pidätellä nauruaan, mutta hän onnistui vetämään naamansa suht vakavaksi ja sanoi: " Söit juuri salaatinkastikkeesi". Tarjoilijalla oli kädessään ihana lautasellinen todella herkullisen näköistä salaattia.

Punastellen palasin takaisin paikalleni. Sain uuden kipollisen salaatinkastiketta ja nautin salaattini sen kanssa. Pääruoka oli herkullista kasvisruokaa ja ihanaa kastiketta.

Pöytäseurueellani oli todella hauskaa, kun he kuulivat, että olisin ollut ihan tyytyväinen salaatinkastikelounaaseeni. Täällä ei osaa odottaa mitään. Minulle olisi kelvannut vallan mainiosti se pikku purkki kastiketta ateriaksi.

Tänään olen saanut nauttia mieskomeudesta. Minun loppupunnituksen ja mitat otta todella komea nuorehko lääkäri. Normaalisti minut on hieronut aina nainen, mutta hierojani oli estynyt, joten sain komean nuoremman miehen hieromaan lihakseni. Naiset eivät hieroneet koskaan rintoja, mutta tämän miehen hierontapakettiin kuului niidenkin hierominen...


Sain hedelmiä välipalaksi ja illallinen oli kolmen ruokalajin kulinaristinen elämys. Täällä on todella taitavat kokit. Muutenkin henkilökunta on ollut ystävällistä ja heistä näkee, että he kaikki viihtyvät työpaikassaan.

Nyt saunomaan ja uimaan. Aurinko paistaa mukavasti. Jos saisi viimeiset rusketukset ennen kuin palaan takasin synkkään Suomeen.